Xiaomi Zhibai Negative ion quick-drying hair dryer 1800W Black - Ionizáló hajszárító fekete színben

11.990 Ft

Elfogyott

Xiaomi Zhibai Negative ion quick-drying hair dryer 1800W Black - Ionizáló hajszárító fekete színben

Leírás

-Negatív ionos hajszárítás

-360 fokban forgatható fejek 

-6 mód

-Hideg és meleg levegős szárítás

-Kompakt design és könnyű súly

-Bármilyen hajtípushoz
360 fokban forgatható mágneses cső

Az innovatív mágneses terelőcső bármikor le és felszerelhető, ugyanakkor a cső kétrétegű, átforrósodás elleni desing-nal biztosítja a gyengéd érintkezést a fejbőrrel. Professzionális szinten bánik el minden hajtípussal így alkalmas férfiaknak és nőknek is.

Könnyű súly – egyszerű tárolás

Könnyű és kompakt, az ergonomikus kialakításnak és a súlyelosztásnak köszönhetően a csúszásgátló markolatot fogva sem fárad el keze, így egyszerre használhatja otthon vagy akár az edzőteremben. A 2,7m hosszú tápkábel miatt akár a fodrász szalonban is megállja a helyét.

Hideg és meleg levegőt is generál

Utazó hajszárítónk 6 különböző móddal rendelkezik köztük a váltakozó hideg-meleg levegős szárítással, a hajszárító ilyenkor 5 másodpercig meleg – 7 másodpercig hideg levegőt fúj. Ezzel a móddal biztosítja hajának épségét is, a folyamatos forró levegő kiszárítja a haját.

Professzionális hajápolás és negatív ionos védő technológia

-Engedd hogy a Negatív ionok megvédjék hajad és bezárják a nedvességet így lágyabb, fényesebb és elasztikusabb hatást hoz létre

-A két erősség és három hőmérséklet beállítással bármilyen hajtípushoz ideális választás lehet

-Okos NTC hőmérséklet szabályozás,hogy gyorsan száradásért miközben megvédi haját a töredezéstől A 2,7m hosszú szalon minőségű kábel segítségével akkor is megszáríthatja magát ha a konnektor messze van.