Booster Mini Masszázspisztoly

46.990 Ft

5 készleten

Leírás

Első benyomásra ki se néznéd, hogy ebben a kis eszközben mekkora erő lakozik. Kézben fogva is érezheted, hogy nem egy olcsó silány minőségű masinát birtokolsz. Ha neked is fontos a minőség és a kompakt kialakítás, akkor ez a TE terméked.
Hidd el, nem fogsz benne csalódni!

A teljes Alumínium házas masszázspisztolyunk a kicsi kialakítása mellett mindössze 700 grammot nyom, ezáltal nem kell nagy táskát cipelned a kondiba, hisz akár a zsebedben is elfér. Ha mégsem a zsebedbe hordanád, akkor a géphez hasonlóan kompakt méretű táskája el fog férni az edzős cuccok mellett a táskádban

A 4 sebességfokozatnak köszönhetően saját igényeidre szabhatod a lökések és rezgések gyorsaságát.

Akkumulátor kapacitása 2500mAh ezáltal hosszú üzemidőre tehetsz szert, nem kell minden használat előtt állandóan töltögetni a készüléket. Ha viszont lemerülőben van az eszköz, akkor az USB Type-C csatlakozóval ellátott termék nagyon gyorsan feltölt.

45 decibeles hangjának köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy nem fogod hallani a tvt, miközben használod. Ettől lesz teljes a regenerációd. Akár gyermeked mellett is használhatod, ha alszik. Nem fog felkelni a hangjától.

4 cserélhető masszázsfejnek köszönhetően tetszőleges és funkcióinak megfelelő fejjel tudod masszírozni az adott izmot.

Nyomásellenállása 5Kg ezáltal nem kell attól tartanod, hogy miközben nyomod az adott izomra a készüléket, lefullad. Lökéshossza 6mm ezért alkalmas mélyebb izmaid fellazítására is.

Specifikáció:

Méret:142*90*44mm

Doboz méret: 240*180*114mm

Nettó tömeg:500g

Állítható sebesség:900-3200RPM / 4 sebességi fokozat

Akkumulátor kapacitás:2500 / 2900mAh (12V/Type-C)

Motor:37.5mm / 70W Nyomásellenállás: 5KG

Lökéshossz:6mm

Zajszint:45dB

Üzemidő:6-16 óra

Anyag:Aluminium

Tartozékok:Hordozó táska, 4db különböző típusú cserélhető fej, Type-C töltőkábel (Hálózati adaptert nem tartalmaz a csomag)